Rainbow-Reiki®

Reiki är ett Japanskt utryck som betyder ”Spirituell livsenergi”. Dr. Mikao Usui utvecklade ett system i början av 1920 där man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) via sina händer som hjälp til healing. Reiki helbreder genom att understödja de naturliga livsprocesserna. Reiki är en effektiv behandlingsform som är oskadlig och kan därmed användas av alla som gått genom en grundutbildning och initiering.

I 1989 började Walter Lübeck att utveckla Rainbow Reiki® med traditionell Usui Reiki som fundament. Genom omfattende studier av rötterna till Reiki, Schamanism, Feng Shui, Meditation, avancerade kommunikationsmetoder och spirituell psykologi/psykoterapi för personlighetsutveckling, utvecklade han Rainbow Reiki® som i dag är en världsomfattande metod för healing och personlighetsutveckling. Walter Lübeck är en spirituelt upplyst och realiserad mästere som har skrivit 25 böcker, översatt till mer än 20 språk och han är en auktoritet inom alternativ medicin.

Det som bla. kännetecknar Rainbow Reiki® är praktiska och effektive lösninger på konkreta problem samt en målriktad personlighetsutveckling. Rainbow Reiki® har bla. unika metoder som Karma Clearing, Astro Terapi, Kristall Healing, justering av höfter (vid olika benlängd), effektiv behandling mot olika former av fobier m.m. Rainbow Reiki® systemet har många möjligheter till fortbildning och specialisering.

Rainbow-Reik®i är en Hollistisk behandling som även inkluderar ett ökat medvetande kring kost, sömn, tungmetaller, elektrosmog, vatten och motion. 2 av de viktigaste principerna till Dr. Usui var ”Helbred först ditt sinne” för att ”Sedan helbred din kropp”. Utan ett ökat medvetande kring din sjukdom eller besvär är det svårt att kunna få ett varaktigt tillfrisknande.

Jag erbjuder regelbundet kurser i detta spännande system; läs mer under fliken "Utbildningar"